Skip links
Szolgáltatások

Szempilla lifting

A szempillalifting minimum 3-6 hétig tartó, természetesen ívelt, göndör pillákat és igéző tekintetet eredményez szempillaspirál vagy műszempilla használata nélkül.

Miből áll a szempilla lifting?

Kiknek javasoljuk:

A kezelés folyamata:

A szempillalifting során a szemhéjra egy szilikon sablont helyezünk fel, erre fésüljük fel a szempillákat egy ragacsos anyaggal és így kezeljük 3 különféle hatóanyaggal – egy göndörítő, egy fixáló és egy hidratáló anyaggal. Az egyes anyagok hatóideje pillaállománytól függően 2 x 10-15 perc. Utolsó lépésben a szempillák tartós festésére is sor kerül igény szerint.

A kezelés időtartama:

1 óra

A szempillalifting előnyei:

Előnyök és tudnivalók

Kontaktlencse a kezelés idejére egyéni döntés alapján bennhagyható. A szempillalifting során semmilyen anyag nem kerül a szembe, kizárólag a szempillákon történik a kezelés.

Az eredeti szempillalifting nem összekeverendő a régebbi szempilla-dauer technikákkal, melyek roncsolják a természetes szempillaállományt.

Henna szempilla festék: A Best Brows Pro henna port a legmagasabb minőségű, szemöldökfestésre fejlesztett indiai hennából készítették. Tökéletesen hangsúlyozza a fekete hajú vendégek szemöldökét. Maximális tartósságú, más színekkel keverve azokat is hosszantartóbbá, erőteljesebbé teszi. Szőke és világos színekhez nem ajánljuk keverni. Megfelelő előkészítés mellett, bőrtípustól függően a bőrön akár 2 hét, a szemöldökszálakon pedig akár 6 hét tartósságot biztosít.

Árak

Szempilla lifting - 1fő

12.000 Ft

Szempilla lifting - 2fő

11.000 Ft

Szempilla lifting - 3fő

10.000 Ft