Skip links
Szolgáltatások

Sminktanácsadás

Sajátítsd el az arcodnak megfelelő, szemöldök- és arc formázás technikáját, egyéniségedhez illő sminkkel kiegészülve! Ezáltal a hétköznapokon is magabiztos lehetsz a sminked elkészítésében. Személyre szabott oktatás és sminktanácsadás – önsminkelő tanfolyam, adott téma szerinti felkészítés, meglévő tudás kiegészítése – tanúsítvány nélkül. A professzionális tudást, prémium anyagokat, eszközöket és a helyszínt a Berki Mia Sminkiskola biztosítja. Sokan küzdenek a megfelelő sminktechnikák és termékek kiválasztásával, ami megfelelően kiemeli arcuk szépségét. Ha Te is közéjük tartozol, ne aggódj, mert a sminktanácsadás segíthet neked ebben!

Leírás

Megtanulhatod, hogyan sminkeld magad az egyszerű hétköznapokon vagy jeles alkalmakkor, bőrtípusodnak megfelelően, milyen anyagokat és eszközöket használj. Teljesen az alapoktól kezdjük, megszabadulunk a berögzült, helytelen sminkelési szokásoktól és az aktuális trendeknek megfelelően eljutunk a tökéletes végeredményig

Miért érdemes kipróbálni a Személyre Szabott Sminktanácsadást?

Az oktatás menete

Amit hozz magaddal

Jelentkezés menete

Az IDŐPONT KÉRÉS gombra kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot, időpont egyeztetés szükséges hozzá. Amennyiben sikerült időpontot egyeztetnünk, küldünk egy visszaigazoló e-mailt a lefoglalt időpontról. A tanácsadás árát a lefoglalt időpont előtti napig előre utalásos számlán szükséges kifizetni, melyet elektronikusan küldünk el a foglalást követő válasz üzenetben! A helyszínen nem tudunk készpénzes fizetést fogadni!

​HA JELENTKEZŐ A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE ÉS A FOGLALÓ BEÉRKEZÉSE UTÁN ELÁLL A JELENTKEZÉSTŐL, ELFOGADJA, HOGY A SZOLGÁLTATÓ ÉS OKTATÓ FELÉ PÉNZÜGYI KÖVETELÉSE NINCS!

Időtartam

Létszám

Árak

Sminktanácsadás - 1fő

50.000 Ft

Sminktanácsadás - 2fő

45.000 Ft

Sminktanácsadás - 3fő

40.000 Ft