Skip links

Berki Mia

A sminkelés afféle önkifejezési forma nekem, mely végig kísért az életem során. Azon szerencsések közé tartozom, akik megvalósíthatták álmaikat és a hivatásuk a szerelmük.

Szeretem az emberi arc sokféleségét, izgalmas számomra felfedezni, előhozni és fokozni a szépséget minden karakterből különböző technikai megoldásokkal. Ebben élem ki kreativitásom és örömmel tölt el a mosoly a vendégeim arcán, hogy egy kis smink trükkel mennyit emelhetünk és hogyan fokozhatjuk az arc tökéletességét úgy, hogy a legfontosabb szempont maradjon, hogy megőrizzük a szépséget és kimeljük azt!

Alkotásaim tükrözik az egyéniségemet, és sajátos látásmódomat, ettől egyediek az általam készített sminkek.

Számomra a smink művészi vonala és a technikai tudás kiemelt fontosságú, éppúgy, mint saját fejlődésem, aminek érdekében folyamatosan Mesterképzéseken veszek részt. Követem az aktuális trendeket, inspirálódok nemzetközi trénerektől, ötleteket gyűjtök filmekből, klipekből, divatbemutatókról, magazinokból, vagy akár tárgyakról, melyek ihletet adnak egy-egy témához.Egyedi meglátásommal sajátos sminkeket hozok létre, melyek elkészítésének fortélyait egytől egyik igyekszem átadni az akadémián tanulóimnak is.

Ezt bizonyítja évről évre tanulóim sikerei és sminkverseny eredményeik. Büszke vagyok rájuk!

Tanulmányaim

Sminkes szakmai tanulmányaim

Sminktetoválás szakmai tanulmányaim

Sminkes szakmai elismerések

Tanulóim sminkes szakmai eredményei

Munkák és partnerek