Skip links
Szolgáltatások

Stúdió fotózás csomag

Egy studio fotózás tökéletes lehetőség arra, hogy megörökítsük az emlékeket és kiemeljük a különleges pillanatokat az életünkben! Itt van néhány ok, amiért érdemes lehet egy studio fotózásra vállalkozni:

Leírás

Professzionális környezet

A stúdióban professzionális fénytechnikát és háttereket használunk, ami lehetővé teszi, hogy minden egyes kép tökéletes legyen.

Hangulat és atmoszféra

A stúdióban lehetőség van arra, hogy különböző hangulatokat és atmoszférákat teremtsünk meg a fények és hátterek segítségével, így garantáltan egyedi és izgalmas képek készülnek.

Kényelem és kreativitás

A stúdióban minden kényelem adott ahhoz, hogy szabadon kibontakoztathassuk a kreativitásunkat. Nincsenek külső zavaró tényezők, csak Te és a kamera!

Személyre szabott élmény

A stúdió fotózás során a fotós és sminkes minden igényedre figyel, és segít megvalósítani az elképzeléseidet. Legyen szó esküvői fotókról, családi portrékról vagy egyéb különleges alkalmakról.

Megörökített pillanatok

A fotók megörökítik az élet legszebb és legfontosabb pillanatait, így a stúdió fotózás egy életre szóló emléket jelenthet.

Árak

A stúdió fotózás csomag tartalmazza: 1 óra professzionális smink, haj egyensítése vagy hullámosítása, göndörítése kúpvassal vagy hajsütő vassal, igény szerint, 5 retusált kép színesben és fekete-fehérben. Kiszállás díját Budapesten belül. 1 óra fotózás az általad kiválasztott Studióban.

Stúdió fotózás csomag ár

60.000 Ft

További képek retusálása

5000 Ft/db

*Az ár nem tartalmazza: studió bérlés, stylist és a kiszállást Budapesten kívül A képek digitálisan kerülnek átadásra!

Galéria

Stúdió fotók