Skip links
Szolgáltatások

Sminktetoválás

Üdvözöljük a sminktetoválás világában! Az új évezred egyre növekvő trendje, mely azoknak kínál megoldást, akik szeretnék kiemelni szépségüket és önbizalmukat hosszú távon. A sminktetoválás nem csupán divat, hanem egy olyan technika, mely tartósságot és praktikusságot kínál a mindennapi sminkelésben. Fedezze fel velünk a sminktetoválás különleges világát, és találja meg az Önnek leginkább megfelelő stílust és technikát!

Sminktetoválás tájékoztató

A sminktetoválás során speciális sminktetováló pigmenteket jutattunk a bőrbe (a hám és az irha réteg határához) sminktetováló készülékkel. Német organikus sminktetováló festéket alkalmazunk, melyek a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelnek. Nem tartalmaznak tartósítószereket és nehézfémeket, allergológialilag teszteltek.  A sminktetoválás eredménye tartós, általában 12-24 hónapig tart, a szín fokozatosan halványodik el, teljes eltüntetésre csak lézeres kezeléssel van lehetőség. A mikropigmentálás tartóssága egyéntől, kortól, bőrtípustól, illetve a külső hatásoktól függően eltérő.  Az eljárás egyénenként változó fájdalomérzettel jár.  Színváltozás előfordulhat különböző kémiai (pl. bőrfehérítés, gyümölcssavas hámlasztás...) és környezeti hatás következtében (UV sugárzás a tetoválást követő 7-10 napon belül), illetve néhány belgyógyászati betegség következményeként.  Szájnál a betetovált festéknek átlagosan 50%-a, szemnél és szemhéjnál 30%-a kiesik a varral együtt. A képződő var átlagosan 4-6 nap elteltével esik le. A pigmentálás után keletkezett pörköt TILOS vakargatni, piszkálni, gyógyulás folyamán magától fog leesni. 

Kizáró okok

Amennyiben Önnek volt már sminktetoválása a tökéletesíteni kívánt területen, először mindenképpen képet fogunk erről kérni, hogy minél pontosabb javaslatot tehessünk az Ön tetoválására. 

Bejelentkezéskor mindenképpen tájékoztassa kollégáinkat a vérképzést és véralvadást befolyásoló, állandóan szedett gyógyszerekről, fémallergiáról és minden nagyobb orvosi beavatkozásról, amely a tetoválás időpontjában befolyásoló tényező lehet

Sminktetoválás tervezése és elkészítése

Kontrol

A kontrol az első alkalommal történő kezelés eredményének tökéletesítése, melyre általában 4-8 héten belül kerül sor. Kontrolra azért van szükség, mert az első kezelést követően nem a végső eredményt látjuk. A festékmolekuláknak ugyanis el kell rendeződnie a bőrben, hozzá kell tapadnia a bőrmolekulákhoz. A forma természetesen nem változik, a színtónus azonban kb. 30%-ot világosodik az első kezelés elvégzésénél látotthoz képest. A kontroll alkalmával ellenőrizzük a munkát, elvégezzük az utómunkálatokat és tökéletesítjük a végeredményt. Ha esetleg a formán szeretnél kicsit változtatni, a kontrol alkalmával díjmentesen elvégezzük. Fontos tudni, hogy közvetlenül a sminktetoválás után a szín jóval intenzívebb, mint a végleges szín lesz. Szemöldök és szemhéj esetében kb. a festék 30 %-a, a száj esetében a bevitt festék átlagosan 50%-a kiesik. A végleges szín csak 28. nap után alakul ki.

Elkészült sminktetoválás ápolása

A sminktetoválás célja, hogy néhány évre tartósan megszépítsen és ne jelentsen állandó feladatot a rajzolgatás! A tetoválást követően pörk képződik a kezelésen átesett területen. Ezt tilos vakarni, tépkedni, fontos, hogy a pörk képződése és lehullása saját, természetes ütemében történjen. A sminktetoválást követő néhány hétig fokozottan figyelj bőrödre. Ebben az időszakban a sminktetovált területre használj viszonylag zsíros utóápoló krémet, lehetőleg magas E-vitamin tartalommal! Naponta 1-2 alkalommal krémezd a friss sminktetoválást! Ne engedd kiszáradni, de nagyon vigyázz, hogy ne is áztasd fel! Erős napsütésnek, szoláriumnak kitenni szigorúan tilos, mert besötétedhet. Az uszoda és szauna higiéniai okokból, valamint a felázás veszélye miatt szintén kerülendő. Zuhanyzáskor érheti egy kis víz, de arclemosót azon a területen még ne használj! A festék 28 nap alatt beépül, stabilizálódik és el- nyeri végleges árnyalatát.

Szemöldök tetoválás

Lágy satíros (soft púder) szemöldök tetoválás

85.000 Ft

A természetes szemöldökért ​

Ennél a tetoválásnál a hatás, mint a frissen festett szemöldök vagy sűrű szemöldökhöz hasonlít. Alkalmazható önmagában, vagy szálas technikával alkalmazva a még hangsúlyosabb eredményért.

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Mikroszálas szemöldök tetoválás

85.000 Ft

A természetes szemöldökért ​

A sminktetoválás készítése során az eredeti színekhez igazított tetováló pigmentekből álló apró szálakkal sűrítjük a szemöldököt, ezzel fokozva annak természetes hatását, de megőrizve a lágy kontúrvonalak harmóniáját.

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Kombinált szemöldök tetoválás

85.000 Ft

Az első kör egy Soft púder technika, melyre második körben már szemöldök szálakat húzunk a szemöldök első harmadáig.

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Szemhéjtetoválás

Fontos tudnivalók szemhéj tetoválás előtt: Amennyiben Ön műszempillát visel, feltétlenül távolíttassa el azt legkésőbb a kezelést megelőző napig!

Pillatősűrítés

75.000 Ft

Natúr hatású sminktetoválás eljárás, melynek során a pillatövekbe tetovált pigmentekkel töltjük ki a felső szemhéj pillái közti üres teret, így az spirálozás nélkül természetesnek és dúsabbnak hat majd.

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Szemhéjkontúr

75.000 Ft

Klasszikus tusvonal.

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Füstös szemhéjtetoválás

75.000 Ft

Klasszikus tusvonal enyhe füstös satírozással.

Konzultáció

Tetoválás - 2 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Ajaktetoválás

Fontos tudnivalók szájtetoválás előtt: Amennyiben Önnél jelentkezett már herpesz vírus okozta tünetegyüttes, feltétlenül jelezze kollégáink felé! Herpesz hajlam esetén a kezelést megelőző egy hétben érdemes Telviran-t szedni, a herpeszkialakulás kockázatának csökkentéséért.

Teljes satír

95.000 Ft

Elegánsan dúsabb hatást érhetünk el, ha az ajakkontúrtól befelé haladva a száj egész területét egyenletesen satírozunk.

Konzultáció

Tetoválás - 3 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Fél satír

95.000 Ft

Az alsó és felső ajak területének a fele van pigmentálva, nincs éles határvonal, befelé halványodik. Csak olyan színekkel készíthető, melyek harmonizálnak a saját szájszínnel, tehát nem nagyon sötét színek. Vékony ajaknál kevés a félsatírozás, normál vagy teltebb ajkon mutat igazán.

Konzultáció

Tetoválás - 3 óra

Korrekció - 1 óra

+ÁFA

Sminktetoválás frissítés

A helyszínen készpénzes fizetés lehetséges vagy előre utalás esetén a Berki Mária OTP 11714006 - 259867237 számlaszámra, közleménybe a NEVED írd be. Az árak ÁFA-val együtt értendőek!

15 % KEDVEZMÉNY a teljes árból ,mely a korrekció dátumától számítva 15 hónapon belül felhasználható az általam készített tetoválásokra.