Skip links

Sminkes tanfolyam

A Sminkes és Szempillaépítő képzésünk olyan személyeknek ajánlott, akik komolyan érdeklődnek a sminkes szakma iránt. Ez a legkomplexebb sminkes tanfolyam Magyarországon, mely során olyan szakmai tudást nyújtunk, hogy a tanfolyam sikeres elvégzése után képesek és alkalmasak lesznek akár Magyarországon, akár bármely más országban sminkesként érvényesülni. Ez a sminkes tanfolyam államilag engedélyezett és programkövetelmény alapján szervezett tanúsítványt adó képzés (szakmai azonosító: 10124003). E/2021/000137.

Kinek ajánljuk a sminkes tanfolyamot?

A Sminkes és Szempillaépítő képzésünk olyan személyeknek ajánlott, akik komolyan érdeklődnek a sminkes szakma iránt. Ez a legkomplexebb sminkes szakmai képzés Magyarországon, mely során olyan szakmai tudást nyújtunk, hogy a tanfolyam sikeres elvégzése után képesek és alkalmasak lesznek akár Magyarországon, akár bármely más országban sminkesként érvényesülni.

sminkes tanfolyam

Az Akadémia életét és a tanulók fejlődését napra készen itt követheted a highlightokba mentve, storykba feltöltve és friss infokat, képeket és posztokat

sminkes es szempillaepito szakkepzes

Sminkes tanfolyam részletei

A Berki Mia Sminkiskola által indított professzionális Sminkes és Szempillaépítő Szakképesítés államilag elismert tanúsítványt és sikeres központi vizsga után szakmai bizonyítványt biztosít a legújabb felnőttképzési rendszernek megfelelően.

Iskolánk 10 éve oktat sminkeseket, akik ma már több ország területén sikeres sminkesként és oktatókként tevékenykednek. Profi és szakmailag elismert oktatóink biztosítják, hogy tanulóink a legmagasabb szakmai tudással rendelkezzenek, és sikeresen vegyék az állami vizsgát a 10 hónapos képzés után.

Az Akadémián lehetőség van oktatóink által jól összeválogatott és kizárólag professzionális termékek kipróbálására. A képzés elvégzése után mindenki eldöntheti, mely termékeket preferálta jobban és tudná alkalmazni szolgáltatás nyújtás közben.
Termékek,amiket használunk: MAC, Inglot, Danessa Myricks, Charlotte Tillbury, Plouise, Dior Backstage, Tom Ford, Atelier Paris, Bőszecset, Klepach Pro, Tammy Tanuka, NYX, NARS...stb.

A gyakorlatcentrikus képzésünkben minden benne van, ami a sikerhez kell. A smink tanfolyam a vállalkozás indításához szükséges központi vizsgán való megfelelésen kívül azt a tudásanyagot adja meg, amivel stabil szakmabeliként dolgozhatsz a szépségiparban. A képzés során olyan területeken is elmélyülsz, mint az alkalmi és menyasszonyi sminkek, divatfotózások, filmes smink, TV smink, színházi sminkek, divat-, portfólió- és portréfotózások, valamint szépségszalonokban, beauty brandek üzleteiben, reklámfilmekben való munkavégzés.

A szakmai profizmus mellett fontosnak tartjuk a karrierépítés támogatását is, ezért olyan témákat is tanítunk, mint a vállalkozás indítása, online kommunikáció, ügyfélkör építése és marketing.

 

A 10 hónapos képzés minden évben 1 alkalommal kezdődik, szeptemberben. Az oktatási napok hetente egy alkalommal vannak, 9-től 17:45-ig. A csoportok létszámát 10 főben maximáltuk, hogy mindenki kellő figyelmet kaphasson az oktatás során.

 

MAC
•A 10 hónapos sminkes és szempillaépítő smink tanfolyam résztvevői az oktatás folyamán 20% engedményt kapnak a MAC Cosmetics-nél történő vásárlásaikból.
•Akik sikeresen levizsgáznak, valamint teljesítik a MAC követelményeit, jogosulttá válnak a 35% engedményt biztosító, nemzetközi MAC PRO kártyára.

INGLOT
•Az Inglot a 10 hónapos képzésünk után 35% kedvezményt ad az összes sminktermékéből, egyéb termékeik és kiegészítőik 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg a tanfolyam elvégzését igazoló tanúsítvány felmutatása után.
•A 10 hónapos sminkes és szempillaépítő smink tanfolyam végzése alatt tanulóink a sminktermékekből 20%, a kiegészítőkből pedig 15% kedvezményt kapnak.
MYKITCO
•20% engedménnyel vásárolhatnak a 10 hónapos smink tanfolyam résztvevői – akár már a képzés ideje alatt
DANESSA MYRICKS
•20% engedménnyel vásárolhatnak a 10 hónapos smink tanfolyam résztvevői – akár már a képzés ideje alatt CHARLOTTE TILLBURY
•20% engedménnyel vásárolhatnak a 10 hónapos smink tanfolyam résztvevői – akár már a képzés ideje alatt

A kedvezmények igénybevételéhez az Akadémia közreműködése szükséges.

Miért minket válassz ha sminkelni tanulnál?

Piacképes szakma, professzionális gyakorlatorientált képzés: Kiemelkedően piacképes szakmára készítünk fel, olyan gyakorlatias képzést nyújtva, amely valódi szakmai készségeket és tapasztalatot biztosít.

Államilag elismert végzettség akár EUROPASS bizonyítvány: Tanúsítványunk nemcsak hazánkban, hanem Európa-szerte elismert, így lehetőséged van az EUROPASS bizonyítvány megszerzésére is.

Vizsga iskolánkban: A képzés során szervezett vizsga iskolánkban zajlik, kényelmes környezetben és ismerős körülmények között.

Vállalkozás indításához alkalmas képesítés: A képzésünk olyan tudást ad át, amelyre szükséged van vállalkozásod indításához és sikerességéhez a sminkesként.

Több mint 10 éves szépségipari oktatási tapasztalat: Iskolánk már több mint egy évtizede képezi a szakma legjobbjait, és számos sikeres pályakezdőt indított útjára.

Magas színvonalú iskola, professzionális körülmények: A legmagasabb színvonalú oktatást és a legmodernebb felszereléseket biztosítjuk tanulóink számára.

Kis létszámú csoportok, személyre szóló képzés: Csoportjaink kis létszámúak, így minden tanulónk számára lehetőség van a személyre szabott, egyéni tanulásra és fejlődésre.

Portfólióépítés, tartalomgyártáshoz szükséges tartalmak és fotózások: Tanulóinknak lehetőségük van portfóliójuk építésére, valamint a szükséges tartalmak és fotózások elkészítésére, hogy felkészüljenek a szakma kihívásaira.

Felszerelés vásárlási kedvezmény: Kedvezményes áron vásárolhatod meg a szükséges felszereléseket tanulmányaidhoz és a későbbi szakmai munkádhoz.

Kamatmentes részletfizetés: Rugalmas fizetési lehetőséget biztosítunk, hogy mindenki számára elérhető legyen a képzés.

Vizsgára felkészítés: Tanulóinkat szakszerűen felkészítjük az állami vizsgára, hogy magabiztosan és sikeresen vegyék az akadályt.

A legújabb nemzetközi trendek és profi termékek: Követjük és tanítjuk a legfrissebb nemzetközi trendeket és használjuk a legprofibb termékeket a gyakorlati képzés során.

 Innovatív személyes és online képzési formák: Rugalmas képzési formákat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a tanulást az online térben is, megkönnyítve ezzel az oktatáshoz való hozzáférést.

sminkes képzés

Mit tartalmaz a sminkes és szempillaépítő képzés?

A Sminkes és Szempillaépítő képzésünk olyan területekre készít fel, ahol jövedelmezően tudsz dolgozni a tanfolyam elvégzése után. Ezek a területek többek között: Alkalmi és menyasszonyi sminkek Divatfotózások Filmes smink, special effect munkák TV smink Színházi sminkek Divat-, portfólió- és portréfotózások Szépségszalonok Beauty szaktanácsadás Reklámfilmek

A 10 hónapos képzés során számos fontos témát tanulsz meg, többek között: Évszakelmélet, színtan, arc-, szem- és szájformák Bőrtan, kémiai és biológiai alapok Arcápolás, alapozás, korrektorozás Trend sminkek, érett kori smink Anatómia, otthoni bőrápolás tanácsadás Professzionális szempillaépítés 1D-4D Marketing, vállalkozás ismeretek Fotózás- és retusálás alapok

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2024.08.31 BEIRATKOZÁS IDŐPONT Folyamatos, előre egyeztetett időpontban. OKTATÁSI HELYSZÍN: Budapest, 1071 Damjanich utca 51. 38-as kapucsengő 3.em. 22. ajtó Itt további kérdésekre is szívesen válaszolunk. SZAKMAI KÉPZÉS MEGKEZDÉSÉSÉHEZ SZÜKSÉGES FELTÉTELEK - Érettségi Bizonyítvány - egészségügyi szakellátó orvosi alkalmassági vizsgálat - 18. életévét betöltött személy

Szolgáltatások,melyeket nyújthatsz a képzés elvégzése után évszakelmélet, színtan,  arc-, szem- és szájformák, facechart festés bőrtan, kémiai és biológiai alapok, termékek, eszközök ismertetése arcápolás, alapozás, korrektorozás, natúr smink, férfiak sminkelése, sminktanácsadás hogyan színes smink, művészettörténet - korszakos sminkek, beauty smink, menyasszonyi smink trend sminkek, érett kori smink, füstös sminkek, tusvonal variációk anatómia, szemkörnyék és szem speciális helyzete, otthoni bőrápolás tanácsadás hatóanyagok ismerete, allergének, higiéniás előírások, beleegyező nyilatkozatok készítése marketing, SM, ppt, weboldal, vállalkozás ismeretek, ügyfél kommunikáció, balesetvédelem, márkaépítés professzionális szempillaépítés 1D-4D testfestés, henna, maszkolás, TV smink, szemöldök laminálás, szempilla lifting, szemöldök henna festés, színházi sminkek állami vizsgaközpontban történő vizsgára való felkészülés, konzultációs nap Hogyan építsd fel a sminkes karrieredet az alapoktól Hogyan kommunikálj a social media és egyéb online felületeken Hogyan hozz létre vállalkozást, árképzés ügyfélkör építése fotózás- és retusálás alapok, ennek használata a projekt és referencia építés során a social felületeken Studio fotózás menyasszonyi smink témában (Studio Lightroom) Sminktanácsadás, alkalmi sminkek, menyasszonyi sminkek, színházi- és TV smink, fotózásra smink, Szempilla építés 1D-4D, szemöldök laminálás, szempilla lifting, henna szemöldök festés

A képzés során sminkeléshez, maszkoláshoz, szempillaépítéshez szükséges termékeket és eszközöket Ecseteket és egyéb applikátorokat elektronikus oktatási anyagokat Az államilag akkreditált vizsgaközpontokban történő vizsgázásra való felkészítést Folyamatos fotózások ,fotóanyagok a sminkekről tananyag egységenként 20-60 nyers kép, melyet tanulóinknak folyamatos portfolióépítéshez biztosítunk,melynek értéke 40-60.000Ft/téma Kedvezményes vásárlás partnereinknél

- Az otthoni gyakorláshoz szükséges saját felszerelést és ecsetkészletet, amivel a tanuló gyakorol, későbbiekben munkát végez - Ez a képzés alatt folyamatosan beszerezhető, melyhez tanulóinknak kedvezőbb feltételeket biztosítunk partnereinknél - Állami vizsgaközpontban fizetendő vizsgadíj

Tanfolyam Időpontok

2024/2025

Sminkes és szempillaépítő képzés

Szombati csoport

Kezdődik: 2024.09. 07.

Minden Szombaton - 9:00 - 17:45

Várható befejezés: 2025.06.03.

1.155.000 Ft / egyszeri díj

vagy

11 x 105.000Ft / részletben

Sminkes és szempillaépítő képzés

Keddi csoport

Kezdődik: 2024.09. 10.

Minden Kedden - 9:00 - 17:45

Várható befejezés: 2025.06.03

1.155.000 Ft / egyszeri díj

vagy

11 x 105.000Ft / részletben

Jelentkezés a sminkes tanfolyamra

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

végzettség: középfokú iskolai végzettség (érettségi)

életkor: betöltött 18. életév

igazolás(ok) típusa: szakmai alkalmasság, egészségügyi alkalmasság

A foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyek jegyzéke ide kattintva tekinthető meg.

Jelentkezés menete:

Jelentkezés meneteRészletek
Foglaló befizetéseUtalási adatok: Berki Mária OTP 11714006-25986723, Közlemény NÉV
Jelentkezési lap kitöltéseTöltsd le a jelentkezési lapot a következő oldalról és küldd vissza a titkarsag@berkimia.com email címre a képzés megnevezése és kezdési időpontjának megjelölésével
Online jelentkezésAdd le a jelentkezésed az alábbi időpontokra, ahol pár adatot kell megadnod.
VisszajelzésTájékoztató email 72 órán belül

Jelentkezési lap

Sminkes és szempillaépítő képzésre

Jelentkezési lap

Minden más képzésre

Helyszín

Budapest, 1071 Damjanich utca 51

Sminkes tanfolyamon készült sminkek