Skip links

Berki Mia SminkAkadémia

Iskolám megalkotása során az elsődleges célom az volt, hogy a nálunk végzett tanulók, olyan egyedi és professzionális körülmények között töltsék az oktatási napokat, olyan naprakész és biztos tudással rendelkezzenek, hogy bárhol a világon sikeresen meg tudják állni a helyüket. Így sikerült megalkotnom a Berki Mia Smink Akadémiát a belváros szívének egyik legkeresettebb részén, közel minden közlekedési eszközhöz.

Akadémia szolgáltatások

A sminkakadémián az alábbi képzésekre, továbbképzésekre, tanfolyamokra vagy szolgáltatások igénybevételére van lehetőséged.

Akadémia helyszín

Az Iskola a 7. kerületben, a Néprajzi Múzeum felől nyíló Damjanich utcában , a III. emeleten található, mely közel 90nm2-en várja leendő hallgatóit és szépülni vágyó hölgy vendégeit.

Az Iskola kialakítása során fontos szempont volt, hogy nagy tágas terekkel rendelkezzen  és belépve az ingatlanba egy igazán fiatalos, impozáns, hangulatos és professzionális érzés fogja el az érkező vendéget.

A helyszínen Kate Sarah Design kézzel készített festményei díszelegnek a falakon, melyeket Kate az Iskola színeihez igazítva egyedileg alkotott nekünk.

Az akadémia belső tere

Az iskolába belépve egy nagy váró fogadja az érkező vendégeket, arany fali tükrökkel. Hatalmas közösségi tér, egy konyha, egy modern fürdőszoba, egy külön nyíló mosdó egy fotó- és oktató teremből áll. Az Iskola befogadó képessége 20 fő.

A professzionális bútorokat az Inglot Hungary biztosította, melyek egyedi gyártásúak és Iskolánk színvonalát erősítik.

A bútorok és oktatási eszközök kiválasztásánál különös figyelmet fordítottunk a kényelemre és minőségre, hogy minden körülmény biztosítva legyen a legmagasabb színvonalú oktatáshoz.

sminkakadémia senior team

Berki Mia

Akadémia igazgató - Vezető oktató

Méhes Bettina

Színelmélet

Stégner-Ménich Éva

Szempillaépítés

Sigulinszki Laura

Testfestés, Kreatív smink

Kovács Gabriella

Művészettörténet, SFX

Szeretettel várunk minden tanulni- és szépülni vágyó Vendéget!